shopping cart image
Количката е празна
Общо: 0.00 лв.

Banner
Member of The Internet Defense League
Member of The Internet Defense League

ВЛЕЗ В КУРСА


За нас


НИЕ СМЕ малка компания и общност от хора, желаещи да развиват своите умения.
ПРЕДЛАГАМЕ езиково онлайн обучение чрез индивидуални дистанционни курсове и уроци.
СЪЗДАДОХМЕ ТОЗИ САЙТ, ЗА ДА бъдем полезни на курсисти, които искат:
- гъвкаво учебно време и график;
- учебно съдържание, създадено специално за тях.

Помним думите на Алберт Айнщайн: “Стремете се НЕ да бъдете успешни, стремете се да бъдете полезни”.
Споделяме мнението на блогъра Агоп Ердеклиан: "Най-добрият учител е ученикът". За това всеки от нас учи по нещо (чужд език, програмиране, хомеопатия, танци и каквото ни се види полезно).

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ:
1. Коректност – към клиенти, колеги, партньори, конкуренти. Така изграждаме кръг на приятели и съмишленици, чиито отношения често се развиват и извън работното място.
2. Качество – лично отношение към всеки отделен клиент, бърза и лесна персонализация на услугата, постоянна жива връзка на клиентите с преподавателя и с управителя на фирмата. Следим най-новите подходи в езиковото обучение за възрастни, поддържаме връзки с колеги от целия свят. Услугата ни е съобразена с европейските изисквания.
3. Грижа - към клиенти, колеги, партньори, обществото и околната среда. Нашата дейност щади околната среда заради ниското потребление на ресурси и консумативи (нямаме офис, не използваме хартия, работещите при нас не пилеят време и гориво в ежедневни пътувания). Стремим се да бъдем полезни на обществото като предлагаме безплатни обучителни профили на лишени от родителска грижа деца и други нуждаещи се, както и възможност за почасова надомна работа и професионално развитие на езикови преподаватели.

picture2 - За нас
ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ:

МАРИНЕЛА Преподавам английски език от 2004 г. на малки, големи и още по-големи (демек, възрастни). Твърдо стоя зад няколко принципа:
1. Етапите на овладяване на езика (накратко): Уча -> правя упражнения -> пиша и чета -> говоря си с цял свят и чета интересности на английски в нета. => Не може без домашно!
2. Учене = забавление (ако не е забавление, не е истинско учене). Истинското усвояване те кара да забравиш, че си гладен, да забравиш колко е часа и че имаш среща след 10 минути.
3. Обучението не е образование. Обучаваш се временно, докато овладееш знание / умение (или докато кажат вашите). Образоваш се от вътрешна потребност, за цял живот.
Няколко думи за мен: имам двама малки сина и огромна библиотека, стремя се да живея зелено, без да прекалявам, обичам да пътувам и да ровча в нета, винаги намирам пари за книги и време за приятели, слушам хаус и метъл, всеки ден работя над себе си и пия кафе.

ИГЛИКА: Аз още съм малко „зелена” в професионален план - през 2012 завърших магистратурата си по литература в Университета в Есекс (Англия). Там се занимавах предимно с модернизъм и литературен превод. Имам и бакалавърска степен по филмови науки и литература от същия университет. Обичам английския език и култура и с удоволствие споделям тази ми страст с учениците си.
И аз съм майка на малко момченце. Естествено, обичам да чета книги (Хемингуей ми е любимец). Слушам музика във всеки свободен и не толкова свободен момент. Следя кариерата на Роби Уилиамс от 10-годишна. Но както и да е, не съм от лудите фенове, всичко с мярка. Е, мъжът ми не харесва факта, че имам татуировка с инициалите на певеца в сърчице.
И аз като Мими обичам да пия кафе и, надявам се, никой не би възразил ако си пийвам и в час по английски.

picture3 - За нас
ИВАН: Здравейте! Аз съм Иван Иванов и понастоящем съм затънал в дълбините на студентския живот. Уча Media and Communication Studies в University of Leeds, а преди това завърших Национална Търговска Гимназия в Пловдив. За да стигна дотук ми трябваше добър английски, но не това е мотива, заради който ще дам всичко от себе си, за да ви помогна в усвояването на езика. Езикът е богатство, което трябва да се цени и да се развива. Езикът е средство за повдигане на увереността, помага ти да владееш ситуацията. Една от най-големите ми страсти е баскетбола. От там се научих, че нищо не се получава без труд и неимоверни усилия. Затова от вас ще се изисква да полагате тези усилия, за да постигнете своите цели.

ИГЛИКА: Аз съм Иглика – да, също като колегата :), рядко съм срещала хора със същото име но в Speak Online сме две! По образование съм филолог, но работих над 10 години в корпоративна среда, където по-голямата част от комуникацията протичаше на английски. Много активно ползвам езика ежедневно, комуникирайки с приятели от различни краища на света, дискусии, лекции, семинари по теми, които ме вълнуват, blogging :). Обичам да преподавам – така и не успях да го превърна в основна професия, но ми харесва под всякаква форма – от курс по Excel за колеги до водене на уроци по салса. Имам доста хобита и страсти – латино танци, пеене, писане, обожавам да пътувам, фотография, пол денс и други!

ДЕСИСЛАВА: Здравейте! Дойде и мой ред да се представя. Аз съм Деси. Завърших стопанско управление. Работих 15 години като преводач и експерт външна търговия в областта на машиностроенето и металургията, което е много далеч от нещата, които обичам да правя - пътуване, история, фотография. Но все пак успявах да ги съчетавам.
Колелото се завъртя и се озовах в Германия. Знаех езика. Около мен имаше толкова хора, които не го знаеха (например децата ми). Видях колко им е трудно, това беше моментът, в който осъзнах, че чуждият език е богатство. Затова искам да помагам на хора, които искат или им се налага да учат езика. За методите ми на обучение - за мен е важно ученикът да разбере, да усвои материала, но и да се забавлява, докато учи немския език.

АНИ: Здравейте, казвам се Ани. Завършила съм икономическа специалност, но интересът ми към езиците е още от дете. Мечтата ми още от малка беше да науча възможно най-много чужди езици. Завърших английска езикова гимназия и след това започнах висшето си образование. Последната година от следването ми заминах да уча в Германия. Това беше през 2001 година. Планът ми беше след дипломирането ми да се върна в България. Но съдбата ми е била друга и останах 15 години, което разбира се ми помогна да науча още един език – немският. През 2016 година реших да се върна в България.
На бъдещите ми ученици бих искала не само да им преподам лесно, разбираемо и забавно езика, но и да ги накарам да обикнат чуждите езици и да събудя интереса им към тях, защото за мен интересът е най-добрият учител.
„Никога няма да разбереш един език, преди да опознаеш най-малко два“ - Джефри Уиланс

login